Kategorier

tisdag 7 juli 2020

DM

Vi hade några fina dagar i början av sommaren. I mer än en vecka sken solen - sen blev det andra bullar.

Precis när huset blivit fullt av stora och små barn och vi flyttat, kom omslaget. Och vilket omslag! Regn och störtregn med vindar som nådde kulingstyrka.




Det är jobbigt för en liten tvååring att vara instängd i en stuga. Är man två år måste man få röra sig, springa runt, runt och kasta stenar i häcken.


När minsteman inte fått röra sig tilltäckligt på ett tag, bar det sig inte bättre än att en ficklampan fick flyga fritt inomhus. Den landade på glasbordet. Glasbordet, som klarat barn efter barn efter barn, sprack.

Nu ägnar vi mycket tid åt att på nätloppisar leta efter rottingbord med glasskiva, till ett rimligt pris. När vi hittade ett som skulle kunna funka var frågan om det hade rätt diameter.

Du får skicka ett DM och fråga sa svärdottern. DM? Ytterligare ett nytt uttryck! När jag precis lärt mig binge-titta dyker DM upp!

DM står för Direkt Meddelande och skickas direkt (därav namnet) från instagram till den som lagt in bilden. Efter någon timma fick jag svar. För litet. Jakten går vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar