Kategorier

fredag 29 april 2022

Ändrade planer

Vi är fyra gamla Birkagårdare som träffas ungefär en gång i månaden för att gå på bio, äta och prata. Den här gången hade vi lite svårt att betämma vilken film vi skulle välja men till slut enades vi om Beskyddaren.

När vi sågs i foajén hade alla börjat tveka. Ville vi verkligen se en film om mobbing? Tyvärr var det den enda film som visades klockan tre. Vi resonerade för och emot. Till slut var klockan tre och det var bara att inse att det inte skulle bli något biobesök den här gången.

Vi gick alltså direkt på punkt 2 i programmet - mat. Då kom nästa motgång. Den trevliga tapasrestaurangen som vi hade tänkt gå till hade inte öppnat - klockan var ju bara kvart över tre.

Annorlunda belysning på "vår" restaurang

Sen vände allt. Vi hittade en asiatisk restaurang där vi fick äta till lunchpris. Mitt val "bim bim bap" var ett toppenval.


Ingen stressade på oss eftersom lunchrusningen var över och middagsgästerna skulle dröja. Mätta, nöjda och färdigpratade lämnade vi restaurangen.


Ja, det vill säga jag var inte helt färdig. Jag hade ytterligare en aktivitet på min s.k. agenda. Åkte vidare till den fina tunnelbanestationen i Blackeberg för att lyssna när ett barnbarn spelade fiol och sjöng på Blackebergs gymnasiums skolkonsert
(Klicka på länken skolkonsert!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar