torsdag 4 augusti 2011

Preminärvisningen blev ett fiasko

I 26 år har vi tillbringat våra somrar i en liten stuga på västkusen - helt befriade från TV-tittande. Det har fungerat hur bra som helst trots att jag är en mycket stor TV-fan. Men nu när jag ska vara kvar ensam i stugan, kände jag plötsligt ett fruktansvärt sug att kunna titta på TV. Vi gav oss därför i väg till det stora köpcentrat för att köpa denna bespottade apparat.


Vi valde och valde och vi tog noga reda på vilka sladdar, kopplingar mm vi behövde för att kunna titta på TV i stugan.



Sen åkte vi hem med hela "kittet".


På kvällen kom våra f.d. grannar (som vi förr invaderade när vi ville titta på viktiga fotbollsmatcher) för att vara med på premiärvisningen. Så här glada och förväntansfulla såg de ut innan preminären.


Bilden - var var den? Inte i TVn i alla fall. Premiären blev ett stort fiasko!


Efter diverse tester och kontakt med leverantören fick vi klart för oss att den antenn vi köpt inte funkade mot vår nya TV. Det var bara att ge sig tillbaka till affären igen.

Allt ordnade upp sig och LÅ kunde ge sig iväg till det stora landet i väster, förvissad om att jag skulle ha något att roa mig med alla ensamma sommarkvällar -suck, suck.

PS I kväll har jag roat mig med att se händige Ernst - urmysigt!!

3 kommentarer:

  1. Detta är helt otroligt!! Jag tror näsan att det är ett fotomontage!!

    SvaraRadera
  2. Och jag tycker inte detta verkar så bra för tidlösabloggens följare. Hur skall du nu ha tid att blogga om du skall se på TV hela tiden??

    SvaraRadera
  3. Jag har ju all tid i världen - visst kommer jag att hinna blogga.

    SvaraRadera