Receptet kändes väldigt krångligt men var egentligen ganska lätt när jag väl köpt hem ingredienserna
Jag skar och rev svampen. Den torkade la jag i blöt. Sen började jag steka svampen på stark värme, sänkte värme och la i övriga ingredienser. När allt geggat till sig, kryddade jag och hällde över rubbet i en pajform som jag täckte med ett smördegslock.
Locket penslades med grädde innan pajen stoppades in i ugnen.
Efter en halvtimme kunde jag ta ut den här läckra saken.
Snygg paj som dock kunde varit lite smakrikare. Ska tänka på det och krydda lite extra i fortsättningen.
Tyvärr blev jag lite orolig i magen på natten och tänkte genast på all svamp jag stoppat i mig. Funderade på om en liten flugsvamp hade smugit sig in i stuvningen och kände mig tvungen att väcka maken och fråga hur han mådde. Eftersom det var lugnt på andra sidan sängen kunde jag vända sida och somnade om.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar