torsdag 25 augusti 2016

Chock på chock

Nu kommer värmen! Nu ska det bli 25 grader varmt! Nu ska det fiskas makrill!

Härligt att fortfarande ha några dagar ledighet kvar och kunna åka västerut igen. Men är det fortfarande sommar? Frågan är motiverad för så här såg det ut när vi kom tillbaka - chockartat upplevelse.


Så gick vi in i stugan och möttes av chock nummer två. Frysen hade stått öppen en hel vecka! Måste vi kasta allt eller går det att ta tillvara något? Efter lite googlande bestämde vi oss för att kasta allt kött, bl.a. våra goda hemmagjorda korvar! Så nu gäller det att fiska!

Och så chock nummer tre. Jag hade glömt min ryggsäck hemma. Där låg alla böcker, toalettväskor, och värst av allt, min I-pod och alla mina sladdar. Ringde dottern som berättade att det hade stått en välpackad ryggsäck på sängen med "Västkusten i blicken".

Jag som anser mig så välorganiserad - hur kunde jag åka ifrån min I-pod? Ytterligare ett ålderstecken eller möjligen ett klantigt sätt att packa. Sensmoralen blir: Använd alltid Ikeakasse, undvik fem små Gudrun Sjödén påsar, särskilt när de kombineras med ryggsäck där allt det viktiga ligger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar