måndag 24 juli 2023

Regn

Regn, regn, regn - vad trött jag är på detta eviga skvalande. 

I övriga Europa är det varmare än varmt med temperaturer på upp till 50⁰ C. Även på östkusten är det soligt men hos oss regnar det och regnar det inte så blåser det. Europavärmen är inte bra men det eviga regnandet är inte heller någon höjdare.

Så här fint kan det bli efter en regnig dag

Simskolan är slut och yngsta dottern med familj har åkt hem. Två av de bättre dagarna, när det bara småregnade, åkte vi på utflykt.

Först åkte vi till Kalvön.


Trots att  Kalvön ligger nära vår sommarstuga har vi, konstigt nog, aldrig varit där. Det var ett fint naturreservat med många stigar och spångar.





En vecka senare åkte vi till Halleberg.



Det blev en lång åktur - tog över en timma. Under den långa bilfärden hann hungern få grepp om oss och vi insåg att vi tagit med för lite fika - en smörgås per person förslår inte långt när nio matfriska personer är på utflykt. När vi kompletterat vår färdkost, kom vi till slut fram - långt senare än beräknat.




Halleberg kan vi åka till flera gånger för vi hann bara nosa på området innan vi var tvungna att vända hemåt igen för att ta emot våra nya sommarstugegäster - äldsta dottern och hennes yngste son.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar