onsdag 4 juli 2018

Kval

När vi bokade vår Köpenhamnsresa hade Sverige ännu inte spelat den sista matchen i grundserien (jag pratar om fotbolls-VM). Situationen blev därför krisig när "vi" gick segrande ur vår grupp. Hur skulle vi fixa detta. Utomlands när det spelas åttondelsfinal! Ingen bra kombo men egentligen inget problem - det finns ju TV i Danmark också.

Konstverk av Per Kirkeby vid busshållplatsen i Humlebæck

Vi lämnade Louisiana i så god tid att vi skulle hinna se matchen i Köpenhamn. Vi skulle gå från tåget direkt till en sportbar och kombinera middag med spänning.


Maken hade kollat upp vart vi kunde gå - sa han. Tyvärr hade han inte kollat tillräckligt bra. Efter en stunds letande konstaterade vi att baren var nedlagd. Vi bestämde oss för att skjuta upp middagen och istället inta ryggläge och se matchen på hotellrummet.


Glada efter "Sundsvalls" (Forsberg kommer från Sundsvall) insats gav vi oss med kurrande magar ut på stan för att äta en sen middag. Sen skulle vi kolla vem "vi" får möte i kvartsfinalen - på en engelsk sportbar. Allt gick vår väg  denna finfina kväll. Det var inte bara vi som blev glad när England gjorde mål.

Temperaturen
nådde oanade höjder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar