Men är det verkligen inte det? Hur är det med Tina? Har inte hon komponerat ett julbord just för oss, som hon nästan bjuder på (99 kr).
Jag har frågat maken otaliga gånger om han vill följa med till detta "fattigmans julbord" men "Icke sa Nicke". Så idag, när han har åkt till Paris för att avsmaka det franska köket - då passade jag på!
Sillar, sillar, sillsallad och lite till |
Skinka, revben, inlagd strömming och annat smått och gott |
Ris à la Malta med saftsås och ostkaka med grädde |
Tyvärr lyckades jag inte hitta recept på den inlagda strömmingen när jag googlade. Däremot hittade jag en bloggare som hade totalsågat Gävles julbord. Det enda som hade varit bra - cheddarosten - fanns inte ens med i Sundsvall - ändå gillade jag det mesta!
Det är mycket spännande att få följa med bakom kulisserna i ett liv utan klocka! Du får börja intervjua de andra klockfria personerna så kan du göra ett konstprojekt på kulturmagasinet (jag kan hjälpa till för snart har jag en utbildning).
SvaraRaderajag blir också sugen på julmat nu miúms!
SvaraRaderaHar svårt att se hur man kan bli trött på julmat redan före jul.
SvaraRadera