lördag 17 december 2011

Miljövänlig överkonsumtion

Vi börjar varje lördag med frukost och DNs lördagskryss. Det är en trevlig tradition som vi har hållit på med i flera år. När vi började lösa korsord köpte vi lösnummer men det hade sina nackdelar, dels var tidningen ofta slutsåld dels kunde vi inte börja klura förrän på eftermiddagen. Vi tog därför en helgprenumeration och kan nu hämta tidningen utanför dörren.


Men plötsligt dök det upp en iPad i huset. En rolig leksak som gjorde det möjligt att läsa tidningen digitalt (DN finns med en särskild iPad layout). DN+ har sina fördelar - lätt att söka fram de artiklar man är intresserad av och så slipper man allt släpande till återvinningsstationen - men något kryss har jag inte hittat.

     

Så - från att inte ha haft någon stockholmstidning alls har vi nu plötsligt två prenumerationer på samma tidning! Vad ska man säga om det - är det utveckling eller överkonsumtion?

4 kommentarer:

  1. Alltså... När är lärdagskrysset krysset klart. Låter fort att lösa det över en frukost.

    SvaraRadera
  2. helt klart överkonsumtion! Mitt råd: satsa på gammelmedia, dvs papperstidningen

    SvaraRadera
  3. Satsa på gammelmedia, dvs papperstidningen - allt annat är att betrakta som överkonsumtion

    SvaraRadera
  4. Nja, du skulle pröva etidning. Det är faktiskt ganska roligt att läsa - men som sagt inget kryss (vad jag har kunnat se). Lördagskrysset klarar vi lätt till frukosten men söndagskrysset det kan man kämpa med en hel dag och ändå inte klara. Söndagskrysset är svårt!!

    SvaraRadera