söndag 26 februari 2012

Vad är det som försiggår på Fisktorget?

Vår vän (som är på besök från England) och jag var inne i en affär och handlade. Medan vi var i affären ringde mobilen. De biljetter vi beställt till lördagens konsert var klara för leverans. Var ville vi hämta dem? Eftersom vi inte var hemma och leverantören skulle ned på stan, bestämde vi oss för att träffas på en parkeringsplats - praktiskt för båda parter.

Medan vi stod och väntade på parkeringen undrade vår engelsman om det inte vore bättre att gå till teatern och hämta biljetterna, direkt i kassan. Då körde en bil in på parkeringsplatsen, ut klev leverantören. Hon gick snabbt fram till oss och gav oss biljetterna. Jag betalade och pengarna stoppades direkt ned i portmonnän. Allt var avklarat på fem röda sekunder.


Nu började vår engelske vän titta sig oroligt omkring på husfasaderna. Det fanns väl inga kameror som registrerade vad vi gjorde? En sådan uppenbar langningssituation hade han aldrig tidigare befunnit sig i. Undra på att man tror att det finns många langare i Sverige när man levererar teaterbiljetter på detta skumma sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar